Jimmers

Leeftijd: 
12 tot 14 jaar

Omschrijving

De leden van 12 tot 14 jaar heten in KSA de Jimmers. Ze zijn stilaan 'groot' geworden en mogen de echte wereld gaan verkennen. Ze gebruiken de vrijheid die ze genieten als pubers om op avontuur te trekken. Ook in KSA kunnen ze met vanalles gaan experimenteren. Deze groep avonturiers is al redelijk zelfstandig geworden in al wat ze doen. Aangezien immers volop zichzelf aan het ontdekken zijn, leidt dit geregeld eens tot kleine crisissen waar de leid(st)er als moderator nodig is. De activiteiten worden al heel wat avontuurlijker en de vriendengroep heel wat hechter.

Als Jimmer doen we tal van verschillende activiteiten. Zo gaan we ravotten tot we zwart zien of we gaan al eens op stam om een dorps- of stads spel te spelen. Maar eveneens een rustige namiddag met gezelschapsspelen is mogelijk.
Kortom, één en al variatie.

Als Jimmer zet je eveneens de stap naar slapen in tenten op weekendjes of kamp. Zo leer je tijdens het eerste weekendje op het lokaal om je eigen slaaptent op te zetten. Later op het jaar volgt dan ook nog een tentenweekend.

Ben je 13 of 14 jaar?
Sta je open om nieuwe vrienden te maken?
Ben je op zoek naar een leuke bezigheid op zaterdagnamiddag?
Twijfel dan niet en kom van 14u tot 17u naar onze lokalen.

Hopelijk tot snel.

De jimmerleiding.


De Jimmerleiding

Mauro Van Damme (Groepsverantwoordelijke: 0494 16 96 23 - Jimmers@ksaberlare.be)
Elena de Lathouwer
Guus Onghena