KAMP: Inschrijvingen Kabouters en pagadders enkel nog via mail!

Beste ouders

Beste KSA’ers

Eerst en vooral danken wij jullie voor de snelle reacties. De inschrijvingen zijn goed gestart!

Op kamp zouden wij onze groep verdelen in twee bubbels van 50 personen zoals reeds werd meegedeeld, deze maatregelen en aantallen zijn opgelegd door de overheid. Nu is het zo dat de inschrijvingen van de bubbel van de twee jongste groepen (kabouters en pagadders) stilaan vol geraakt wat wij niet zo snel verwacht hadden.  Wij hebben hier nog maar een aantal beschikbare plaatsen.

Daarom vragen wij u als uw zoon/dochter van de kabouters en pagadders mee op kamp willen dit jaar om enkel het inschrijvingsformulier te mailen naar hoofdleiding@ksaberlare.be (online zal dit niet meer mogelijk zijn) en nog niet het inschrijvingsgeld over te schrijven. Zodra wij jullie formulier ontvangen gaan wij bevestiging geven of uw zoon/dochter mee kan op kamp. Indien deze inschrijvingen vol gelopen zijn gaan wij jullie op een wachtlijst plaatsen tot wij alle opties hebben kunnen bekijken om eventueel een derde bubbel te organiseren maar voorlopig is dit niet haalbaar gezien de maatregelen die wij moeten nemen van hogerhand.

De KSA’ers die zowel het formulier en het inschrijvingsgeld  in orde gebracht hebben ontvangen hiervan ook eind deze week de bevestiging en mogen zeker zijn dat hun zoon/dochter mee kan op kamp.

Voor de drie oudste groepen vragen wij ook om zo snel mogelijk het formulier/inschrijvingsgeld in orde te brengen, zij kunnen zich wel nog via de website inschrijven. Zodra er op ons website iets anders vermeld staat kunnen jullie hiervoor ook een mailtje sturen en zullen wij jullie al dan niet bevestiging geven of zij nog mee kunnen en zal er met een wachtlijst gewerkt worden.

Mochten er vragen zijn aarzel zeker niet om ons te contacteren via hoofdleiding@ksaberlare.be

Vele groeten

De leiding

KSA Berlare