Algemene Info

Waar en wanneer

KSA Berlare is een enthousiaste, jonge en gemengde jeugdbeweging in Berlare! We komen elke zaterdag van 14u tot 17u samen in ons lokaal 'De Kastaar' achter de parochiezaal. 


Leeftijdsgroepen

De activiteiten worden gegeven per leeftijdsgroep:

  1. De kabouters, in deze groep bevinden zich de leden van 6 tot 8 jaar.
  2. De pagadders, in deze groep bevinden zich de leden van 8 tot 10 jaar.
  3. De joro’s, in deze groep bevinden zich de leden van 10 tot 12 jaar.
  4. De jimmers, in deze groep bevinden zich de leden van 12 tot 14 jaar.
  5. De sjo’ers, in deze groep bevinden zich de leden van 14 tot 17 jaar.

Meer info over de leeftijdsgroepen vind je hier!


Uniform

Tijdens de activiteiten is het dragen van het KSA Hemd VERPLICHT! Het is de bedoeling dat de leden allemaal hun hemd dragen samen met hun oranje sjaaltje en eventueel een T-shirt. Al jullie mooie kleren houden jullie best voor feestjes. Op KSA is het de bedoeling dat onze leden kunnen ravotten, zich vuil kunnen maken en alle energie die ze op de schoolbanken moeten inhouden, er eens uit te kunnen smijten. Daarom vragen wij om kleren aan te doen die vuil mogen worden. Nog geen uniform dan kan je hier meer info over terugvinden.


Leidingsploeg

Onze leidingsploeg zorgt elke week voor een spetterende activiteit zoals een dorpsspel, quiz, bosspel, loopspel... Een overzicht van wie aan welke groep leiding geeft is terug te vinden bij de leeftijdsgroepen. Binnen deze leidingsploeg is er telkens één groepsverantwoordelijke, waar u terecht kan met algemene vragen of opmerkingen. De contactgegevens kan u hier terugvinden.