KAMP

Beste ouders,
Beste KSA'ers,
 

GOED NIEUWS …

Vrijdag 22 mei 2020 kregen we groen licht van de overheid om met onze jeugdwerking op kamp te gaan in de zomer van 2020!

Het kamp zal plaatsvinden van 2 augustus 2020 tot en met 9 augustus 2020 voor ALLE groepen in Bevel.

Aangezien er uiteraard ook voor de jeugdkampen nog steeds strenge maatregelen worden opgelegd, zullen wij op kamp moeten gaan in bubbels. De overheid heeft beslist om de grootte van de bubbels vast te leggen op 50 personen (inclusief leiding). Naargelang het aantal personen die meegaan op kamp, kunnen wij de bubbels verdelen. Hieronder kunnen jullie de eerst belangrijke informatie vinden.


! INSCHRIJVINGEN GESLOTEN!

Na 14 juni 2020 zullen wij geen nieuwe inschrijvingen meer aanvaarden!


VRAGEN? 

Met KSA hebben wij een duidelijk draaiboek opgesteld volgens de huidige maatregelen. Dit draaiboek is gebaseerd op de richtlijnen die de overheid heeft opgelegd aan de jeugdwerking. Indien u vragen heeft, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren. U kan rechtstreeks contact opnemen met de hoofdleiding of mailen naar hoofdleiding@ksaberlare.be.

Natuurlijk hopen wij om met zoveel mogelijk leden op kamp te gaan. De leiding, onze volwassenbegeleider en onze keukenploeg zetten alles op alles om dit kamp voor iedereen onvergetelijk te maken, zelfs in tijden van corona. 


ONLINE WEBINAR MET DE LEIDING

Wij begrijpen dat u nog met veel vragen zit. Aangezien wij dit jaar niet op huisbezoek kunnen komen zullen wij na de inschrijvingen een online infosessie organiseren. Voor meer info klik HIER.